Tjenester

Vi er markedsledende på rehabilitering av våtrom på Romerike, og leverer samtlige håndtverkstjenester, som rørlegger, elektriker, flislegger, maler og grunnarbeider.

All dokumentasjon på våre arbeider får du i Boligmappa, som er boligens digitale servicehefte.

Våtrom

Vi er godkjent våtromsbedrift i henhold til byggebransjens våtromsnorm, BVN. Vi fyller opplæringskravene i BVN, har faglig leder for våtrom, benytter kun sertifiserte prosjekterende, fagarbeidere og takstmenn for våtrom.

Rehabilitering

Vi utfører rehabilitering av eksisterende bygg, både inn- og utvendig.

Nybygg/tilbygg

Vi setter opp nybygg eller tilbygg til eksisterende bygg, eksempelvis garasje, hus eller hytte.

Ildstedarbeider

Vi utfører alle arbeider tilknyttet nye og gamle ildsteder og piper. Alle våre arbeidere er sertifiserte fra Norsk Varme, som er bransjeforening for hele ildsteds-, skorsteins- og utstyrsbransjen.

Flisarbeid

Vi utfører alt av flisarbeid, detaljplanlegging og prosjektering, og bistår valg av materialer og utførelse for et best mulig resultat.

Våre partnere

Vi har valgt samarbeidspartnere med omhu. Derfor kan vi garantere for kvaliteten i både produktene og arbeidet de leverer.

Romerike Bygg & Bad

Teievegen 35
2070 Råholt
+47 915 60 655post@byggogbad.no
Romerike Bygg & Bad er totalleverandør av håndverkstjenester. Vi er markedsledende på rehabilitering av våtrom på Romerike, og tar ansvar for at jobben blir gjort slik at du kan tenke på noe annet.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram