Inspirasjon

Trenger du råd, tips eller inspirasjon til ditt prosjekt? Eller vil du bare drømme deg bort? Her finner du litt inspirasjon fra våre samarbeidspartnere.

Baderom

Romerike Bygg & Bad leverer baderom fra VikingBad, noe vi er svært stolte av. VikingBad har et bredt utvalg baderomsprodukter og utespa tilpasset nordiske forhold. Vi har flere produkter fra VikingBad utstilt i vår butikk. Kom gjerne innom, eller se VikingBad på Instagram, og planlegg ditt neste baderom.
SE MER FRA VIKINGBAD

Ildsteder

Romerike Bygg & Bad er stolt leverandør av piper og ildsteder gjennom Ildstedet. Vi har et bredt utvalg av ildsteder fra Jøtul, Scan og Ild i vår butikk, og du kan komme innom og se vår utstilling. Se noen av Ildstedets inspirerende bilder på Instagram og drøm deg bort blant Ildstedets produkter.
SE MER FRA ILDSTEDET

Fliser

Vi benytter FagFlis som leverandør av fliser. FagFlis tilbyr fliser i alle former og fasonger, og for enklere å få et innblikk i hvilke fliser som passer gangen eller badet, kan det være lurt å se noen av forslagene i FagFlis sin utstilling.
SE MER FRA FAGFLIS

Klar til å realisere drømmen?

Ta kontakt med oss for å høre hvordan vi kan hjelpe deg. Vi kommer gjerne på en helt uforpliktende befaring.

Romerike Bygg & Bad

Lavskrikevegen 2
2032 Maura
+47 915 60 655post@byggogbad.no
Romerike Bygg & Bad er totalleverandør av håndverkstjenester. Vi er markedsledende på rehabilitering av våtrom på Romerike, og tar ansvar for at jobben blir gjort slik at du kan tenke på noe annet.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram