Om oss

Romerike Bygg & Bad er en byggmesterbedrift med solid kompetanse og lang bransjeerfaring.
Romerike Bygg & Bad så dagens lys i januar 2019 etter en fusjon mellom murmesterfirmaet Romerike Flis & Mur AS og byggmesterfirmaet Wæraas Bygg & Håndverkstjenester AS.

De første tankene om en fusjon ble sådd allerede i 2017, etter å ha samarbeidet i flere vellykkede prosjekter. Ved å samle våre håndverkere under samme tak ønsket vi å tilby flere og enda bedre tjenester til våre kunder.

I løpet av 2018 ble tanker og ideer realisert, og i januar påfølgende år var fusjonen et faktum. Resultatet ble Romerike Bygg & Bad.

I dag er Romerike Bygg & Bad en kompetansebedrift med stort fokus på sine medarbeidere. Gjennom høy kompetanse, god kundeforståelse og trivsel i hverdagen skal vi levere både på egne og kundenes forventninger.

Våre medarbeidere

Frode A. Haugan

Daglig leder

Jan Åkeson

Murersvenn

Michael Sannerhaugen

Voksenopplæring tømrer

Almantas Lauraitis

Tømrersvenn

Bjørn Sund

Tømrersvenn

Joachim Sannerhaugen

Tømrersvenn

Bjørn Vegheim

Prosjektleder rør

Romerike Bygg & Bad

Teievegen 35
2070 Råholt
+47 915 60 655post@byggogbad.no
Romerike Bygg & Bad er totalleverandør av håndverkstjenester. Vi er markedsledende på rehabilitering av våtrom på Romerike, og tar ansvar for at jobben blir gjort slik at du kan tenke på noe annet.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram