Om oss

Romerike Bygg & Bad er en byggmesterbedrift med solid kompetanse og lang bransjeerfaring.
Romerike Bygg & Bad så dagens lys i januar 2019 etter en fusjon mellom murmesterfirmaet Romerike Flis & Mur AS og byggmesterfirmaet Wæraas Bygg & Håndverkstjenester AS.

De første tankene om en fusjon ble sådd allerede i 2017, etter å ha samarbeidet i flere vellykkede prosjekter. Ved å samle våre håndverkere under samme tak ønsket vi å tilby flere og enda bedre tjenester til våre kunder.

I løpet av 2018 ble tanker og ideer realisert, og i januar påfølgende år var fusjonen et faktum. Resultatet ble Romerike Bygg & Bad.

I dag er Romerike Bygg & Bad en kompetansebedrift med stort fokus på sine medarbeidere. Gjennom høy kompetanse, god kundeforståelse og trivsel i hverdagen skal vi levere både på egne og kundenes forventninger.

Romerike Bygg & Bad ledes i dag av Frode og Thomas som sammen innehar nærmere 30 år som ledere i respektive bedrifter før fusjonen.

Våre medarbeidere

Frode A. Haugan

Daglig leder

Thomas Wæraas

Drift- og prosjektleder

Marius Sannerhaugen

Voksenopplæring snekker/tømrer

Espen Hestetun

Murersvenn

Thomas Simonsen

Murersvenn

Joachim Sannerhaugen

Snekkersvenn

Bjørn Vegheim

Prosjektleder rør

Bjørn Sund

Snekkersvenn

Romerike Bygg & Bad

Lavskrikevegen 2
2032 Maura
+47 915 60 655post@byggogbad.no
Romerike Bygg & Bad er totalleverandør av håndverkstjenester. Vi er markedsledende på rehabilitering av våtrom på Romerike, og tar ansvar for at jobben blir gjort slik at du kan tenke på noe annet.
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram